Tempus Logo
Facebook Logo


Idegen nyelvi munkaközösség 2016/17


Az idegen nyelvi munkaközösség alapvető feladata a középszintű érettségire való felkészítés angol, és német nyelvből. Ezen felül rendszeresen készítünk fel diákokat emelt szintű érettségire, különböző nyelvvizsgákra, valamint szakmai és egyéb idegen nyelvi versenyekre mindkét nyelvből. A Szakközépiskola minden szakán tanítjuk az angolt és a németet, valamint minden évfolyamon megvan a lehetősége a diákoknak, hogy emelt szintű képzést válasszanak. Szakmai nyelvet oktatunk 12. évfolyamon a kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoportosoknak heti két órában.
Az érettségi utáni képzésen vendéglősöket tanítunk és készítünk fel a szakmai vizsgára szakmai idegen nyelvből. A szakiskolában minden szakmán okítjuk az angolt és a németet közismereti, illetve szakmai nyelvként, Munkánkat valamennyi képzési típusban a legkorszerűbb oktatási eszközök (számítógépek, tabletek, laptopok, projektorok, interaktív táblák, cd-s magnók) teszik hatékonyabbá.
Munkaközösségünk immár sokéves külföldi kapcsolatokat ápol németországi szakmai képzőközpontokkal Jénába és Erfurtban. Újabb keletű a partnerségünk egy isztambuli, egy szlovákiai és egy kolozsvári középiskolával. Rendszeresek a cserekapcsolatok és külföldi szakmai gyakorlatok.(lsd. “ Pályázatok " link a honlapon) .
Munkaközösségünk mindenkor fiatalos lendülettel és szakmaszeretettel végzi munkáját, célunk, hogy diákjaink használható idegen nyelvi tudással, sikeres vizsgákkal és jó emlékekkel hagyják el iskolánkat tanulmányaik befejezése után.

Idegen nyelvi munkaközösség tagjai az idei tanévben

Nyelvi Munkaközsség
Bőhm Lászlóangol
Bohner Brigittanémet - történelem
Cseperka Ágnesangol - magyar
Herr Nikolettanémet
Hornyákné Szabolcs Márianémet
Huth Árpádnémet - történelem
Pappné Fábián Rékaangol - történelem
Pleskonics Istvánnémet - angol
Riegelman Zsoltnémet - történelem
Rittlinger Mónikanémet - magyar
Szögi Beátaangol - történelem
Vértes Ágnesnémet

BMÖ logo Minden jog fenntartva - Pécsi Szakképzési Centrum Mohácsi Radnóti Miklós Szakképző Iskolája 2009 BMÖ logo