Tájékoztató a digitális munkarendről – radmi.net
Baranya Megyei SZC Mohácsi Radnóti Miklós Technikum és Szakképző Iskola
OM azonosító: 203049/008


Tájékoztató a digitális munkarendről
2020-03-17

  1. március 16-tól áttértünk a digitális oktatásra. Az új munkarenddel kapcsolatos információkat olvashatják a következőkben.

Tájékoztató a digitális munkarendről tanulóink és gondviselőik számára

 

  1. Az új munkarend értelmében a szaktanárok minden hét hétfő 9 óráig értesítik az e-Krétán keresztül a diákokat és gondviselőiket a heti tananyagról.
  2. Az oktatás az eredeti órarend szerint történik (ez a javasolt időbeosztás), de természetesen a heti feldolgozandó tananyagmennyiség ismeretében átcsoportosíthatók a megoldandó feladatok. A határidő betartása viszont KÖTELEZŐ!
  3. A konkrét feladatok és segédanyagok minden nap reggel 9 órától elérhetők az e-Krétán keresztül. A szaktanár egyéni döntése értelmében a Google-Tanteremben is hozzáférhetővé válnak az anyagok.
  4. Ha a tantárggyal kapcsolatos kérdés merülne fel, vagy segítségre lenne szüksége a tanulóknak, 8:00-14:30 között keressék a kapcsolatot a szaktanárral a virtuális térben! Kérjük a tanulókat és gondviselőiket, tartsák tiszteletben pedagógusaink időbeosztását!
  5. Akinek gondot okoz az online érkező tananyaghoz való hozzáférés vagy megváltozott az elérhetősége, kérem, jelezze osztályfőnökének!

Kérem a tisztelt Tanulókat és Szülőket, hogy alakítsanak, alakíttassanak ki gyermekükkel egy olyan napirendet, amellyel sikeresen el tudják végezni a tananyagot. A szülők és a tanulók felelőssége kiemelt fontosságú ebben a helyzetben. Nincs vakáció, sem rendkívüli szünet, a tanítás távoktatással történik. Csak folyamatos, rendszeres tanulással lehet sikeres és eredményes ez a tanulási folyamat, melyben a számonkérésre is számítani kell. Így biztosított a tanév folytonossága és érvényessége.

Az iskola napközbeni (hétfő-csütörtök: 7:30 – 15:30, péntek: 7:30-14:00) elérhetőségei: 69/322-106, e-mail: radnoti@radmi.net

Sok erőt, kitartást kívánok ebben a rendkívüli helyzetben. Kérem, fordítsanak komoly figyelmet családjaik, tanulóink egészségének megőrzésére!

 

Iskola vezetősége