SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203049/008 | 7700 Mohács, Kossuth L. u. 71.

Intézmény logo

Baranya Vármegyei SZC Mohácsi Radnóti Miklós Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Mentor kuckó

Mentor kuckó

Hat éve dolgozom az iskolában Pályaválasztást segítő mentortanár közösségfejlesztő munkakörben a Patrónus program keretében. Bibliaoktató, Egészségfejlesztő-mentálhigiénikus, vagyok Szociális szakvizsgával is rendelkezem. 10-12 állandó mentorálttal dolgozom, akik szakközépiskolások és Halmozottan hátrányos helyzetű, vagy hátrányos helyzetű, valamint BTM-nehézséggel, és SNI rendelkező, magatartás zavaros tanulók közül kerülnek be a programban.

Ezen felül alkalmi mentorálást végzek, itt nem tettem különbséget, az iskola tanulói között bárki jöhet. Rendszeresen járnak a gyerekek mentorfoglalkozásokra. Szükség és lehetőség szerint egyéni, kiscsoportos, nagycsoportos foglalkozásokat tartok. Prevenciós célzattal egészségfejlesztés, mentálhigiénés előadásokat tartok, és több esetben a védőnővel közösen is. Szociális érzékenyítést, és önismereti - csoportfoglalkozásokat tartok. Segítő beszélgetéssel, életvezetési tanácsokkal segítem a tanulók mentális és emócionális egészségét. Együttműködök a tanárokkal, osztályfőnökökkel. Közösségépítés terén önképzőkört tartok, kapcsolatban állok a Schneider Lajos művészeti iskola több tanárával akiknek több tanítványát, tehetséges gyerekeket mentorálok itt az iskolánkban.

A gyerekeknek segítek a tanulásban is, de sokat énekelünk, örömzenélünk, közös szereplésekre is a felkészítem őket, iskolai műsorokban, ünnepi megemlékezésekre, rendezvényekre.

Godina Györgyi
pályaválasztást segítő - mentor tanár - közösségfejlesztő


Partnereink

SZC logo

Baranya Vármegyei Szakképzési Centrum


Baranya Vármegyei SZC Mohácsi Radnóti Miklós Technikum és Szakképző Iskola

7700 Mohács, Kossuth L. u. 71.

Telefon: +36 69 510 576

E-mail: radnoti@radmi.net

OM azonosító: 203049/008


2024Baranya Vármegyei SZC Mohácsi Radnóti Miklós Technikum és Szakképző Iskola